Beyoğlu’nda ihtiyaç sahibi insanlar için kurulan Sosyal Market’in sürekli destekçilerinden LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’ü ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “LC Waikiki, Sosyal Market’e kurulduğu günden itibaren büyük destek sağlıyor. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda 5 Bin aile, yaklaşık 25 Bin kişinin, para ödemeden alışveriş yapabildiği Sosyal Market’in destekçilerinden birisi olan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Şirketin genel merkezinde gerçekleşen ziyarette yapılan yardımların çok sayıda fakir, fukaranın yüzünü güldürdüğünü anlatan Başkan Demircan, Küçük’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yakasına sosyal market rozeti takıp, plaket takdim etti.
“DESTEKLERİN SÜRMESİNİ BEKLİYORUZ”
Başkan Demircan, LC Waikiki’nin Sosyal Market’in kurulduğu 2010 yılından bu yana yaklaşık 10 milyon lira piyasa değeri bulunan ürün bağışında bulunduğunu ifade ederek, “Yapılan bu yardımlar, giysiler çok sayıda insanımızın ihtiyacını giderdi, yüzünü güldürdü. Her yıl destekleri artarak devam ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz ve desteklerinin artarak sürmesini bekliyoruz” dedi.
Demircan, Sosyal Market’in LC Waikiki gibi kuruluşların yardımıyla ayakta durduğunu belirterek, “Amacımız, Sosyal Market’in tamamen bu tip desteklerle varlığını sürdürmesini sağlamaktır. Gıda Bankacılığı organizasyonu ile Sosyal Market Vakfı aracılığı ile Sosyal Market yapılan ayni yardımların sürdürebilir hale gelecek ve muhtaç insanlara yapılan yardımlar süreklilik kazanacaktır. Onun için bu tür kuruluşların desteklerine her zaman ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
Başkan Demircan, Sosyal Market’in dünya e-devletler zirvesinde umut vaat eden ve en güvenilir sosyal yardım modeli seçildiğini hatırlatarak,“ihtiyaç sahibi insanlar yardımları kendileri için düzenlenmiş sosyal kartlarla almaktadırlar. Bağışçılarımıza da aylık düzenli rapor gönderilmesi sistemin şeffaflığını ortaya koymaktadır” diye konuştu.
Ayrıca Başkan Demircan, LC Waikiki’nin yardımlarıyla Beyoğlu’nda 25 yetim ve öksüz çocuğa eğitim yardımı yaptığını da vurguladı.
“YARDIM İÇİN EKİP KURDUK”
LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük de Sosyal Market’i desteklemekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz sosyal sorumluluk çerçevesinde bir çok alanda yardımlar yapıyoruz. Bunun için şirketimiz bünyesinde bir birimimiz de mevcut. Bu birim çeşitli sosyal yardım kuruluşlarıyla işbirliğiyle çeşitli yardımlar yapıyor” dedi.
SOSYAL MARKET’E DESTEK VERMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ
Belediyesi Sosyal Market’in önemli bir boşluğu doldurduğunu söyleyen Küçük, “Gıda Bankacılığı çerçevesinde faaliyet gösteren kuruluş, Beyoğlu’nda yardıma muhtaç insanlara son derece modern bir anlayışla hizmet ediyor. Biz de Sosyal Market’e destek vermekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.