Kağıthane Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Gençlik Festivali’nde ilçedeki gençleri bir araya getirdi. Şölenine katılan yüzlerce öğrenci doyasıya eğlendi.
Kağıthane Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kağıthane Gençlik Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Hasbehçe’de düzenlenen etkiliğe ilçedeki yüzlerce öğrenci katıldı. Müzik ve gösterilerin sahnelendiği etkinliğe katılan gençler eğlenceli anlar yaşadı.
“GENÇLERİMİZLE ÜNİVERSİTELERİMİZİ BULUŞTURUYORUZ”
Gençler için düzenlenen festivale Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Gençlik meclisimizle birlikte ikincisini yapıyoruz. Geçen yıla göre daha kapsamlı bir etkinlik haline geldi çalışmamız. Bugün 16 üniversitemiz bu etkinliğin içerisinde yer alıyor. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte 20 paydaşımız burada bulunuyorlar. Gençlerimizle üniversitelerimizi buluşturuyoruz. Kağıthane çok değişti ve gelişti. Biz hep bu vadinin eğitim bilim ve teknoloji merkezi olacak dedik. Çok hızlı bir şekilde de bu yönde ilçemiz gelişiyor. İki tane üniversitemiz burada gençlerimize eğitim veriyor. Gençlik merkezimiz de üniversitelerin burada bulunmasını ve gençlerimizin geleceğe iyi hazırlanması bakımından fırsata dönüştürüyor” diye konuştu.