Kağıthane Belediyesi’nin ilçede yaptığı yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Gürsel Mahallesi sakinlerine hizmet vermesi amacıyla projesi tamamlanan ve içerisinde katlı otoparkı da bulunan kompleks yapının temeli, düzenlenen törenle atıldı.
Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’de hayata geçirmeyi planladığı Gürsel Mahallesi Kompleksi ve Yer Altı Katlı Otoparkı projesinin çalışmalarını tamamladı ve bölge halkına hizmet verecek tesis için ilk kazma vuruldu. Tesisin temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda mahalleli katıldı. Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Burada hayırlı ve güzel bir çalışmanın başlangıcını yapıyoruz. Gürsel Mahallesi Muhtarlığımızı kaldırıyoruz altına tekrar yeni bir kompleks yapacağız. Muhtarlığın altını ve çocuk parkını kullanacağız ve buraların altını otopark yapacağız üzerinde de mahalle konağımız olacak. Mahalle konağında bir çok ihtiyacımızı karşılamış olacağız. Aile Sağlığı Merkezimiz buradan 150 metre aşağıdaydı yokuş olduğu için çok şikayetçiydi komşularımız. Aile Sağlığı Merkezini de buraya alacağız, diğer hizmetlerimizi de yine burada gidermiş olacağız. Bunlar içerisinde hepsi birbirinden önemli çalışmalar ama bir çalışmaya özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum yer altı otoparkı olacak burada ve mahallemizde 4’üncü yer altı otoparkı çalışması olacak” dedi.
Daha sonra protokol üyelerinin de katılımıyla Gürsel Mahallesi Kompleksi ve Yer Altı Katlı Otoparkı’nın temeli atıldı. Yatırımların bir başka adresi ise Seyrantepe Mahallesi oldu. Temel atma töreninin ardından Seyrantepe Mahallesine gelen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çok fonksiyonlu oyun grubu ve oturma alanlarının da bulunduğu parkı, törenle bölge haklının hizmetine açtı.