Kağıthaneli öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde yapılan kutlamalarda öğrenciler yöresel oyunlar oynadı.
Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği programda çocuklar doyasıya eğlendi. Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program sonrası okullarda kültürel ve spor etkinliklerinde basarı elde eden öğrencilere Başkan Fazlı Kılıç tarafından hediyeler verildi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95’inci yılını kutluyoruz.Biz öncelikle tüm Kağıthanelilerin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Bugün bayram münasebetiyle başlatmış olduğumuz etkinlik 4 gün devam edecek. Bütün çocuklarımızla aileleriyle birlikte Has Bahçede şenlik havasında kutlayacağız. Bugün de burada Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ve Kaymakamımızın katılımıyla birlikte idrak ediyoruz. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum ve herkesin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu
Etkinliğin çok güzel olduğunu belirten, Ferhat Saça, “Şiirler okundu, ödüller verildi. Ben de sunucu oldum Kağıthane Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan deyince Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayram aklıma geliyor" dedi.