Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kanarya Bilgi Evi, muhtarlık binası ve sağlık ocağının temel atma törenine katıldı.
Küçükçekmece Belediyesi, Kanarya Mahallesi Güvercin Caddesi Bülbül Sokakta inşaatı devam eden Kanarya Bilgi Evi, muhtarlık binası ve sağlık ocağı için temel atma töreni düzenlendi. Törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayları Fevzi Durmuş, Hatice Kübra Öztürk, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “İnşaatımız maalesef biraz gecikti. Bildiğiniz gibi burada uygulamaya çalıştığımız 18 uygulaması beklediğimizden daha uzun sürdü. Ve maalesef çok daha önce uygulamak istememize rağmen ancak temelini bugün atabiliyoruz. Ama inşallah inşaat süresini hızlıca tamamlayacağız. Ve Kanarya halkı için yeni bir muhtarlık binamız, yeni bir sağlık ocağımız ve bilge evimiz beraberce yapılacaktır. Çünkü Kanarya Mahallemizde şurada gördüğümüz gibi cıvıl cıvıl, pırıl pırıl çocuklarımız var. Çocuklarımızla övünüyoruz, gençlerimizle övünüyoruz. İşte Küçükçekmece Belediyesi olarak şimdi on birinci bilge evimiz olacak. Kanarya Bilgi Evinin bugün temelini atıyoruz. Hayırlı olsun uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Kanarya Mahallesinde yapımı devam eden bilgi evi hakkında bilgi veren Başkan Karadeniz, “Bu sene 10 tane okulumuzun bahçesinde büyük portatif havuzlar kurarak çocuklarımızın hem yüzme öğrenmesine yardımcı olacağız, hem de daha güzel bir yaz geçireceksiniz. Buradaki bilge evimizin açılışıyla birlikte Küçükçekmece’de 11 tane bilgi evimiz olacak” dedi.
Temel atma töreni, çocuklar için hazırlanan bir iliziyon gösterisinin ardından son buldu.