Kartal Belediyesi Dağcılık Kulübü tırmanış takımından Lara Özak kadınlarda Türkiye Şampiyonu olurken, Arda Uğurluer Türkiye ikincisi oldu.
Kartal Belediyesi Dağcılık Kulübü başarıdan başarıya koşuyor. Çocukların ve gençlerin spor yapmalarını teşvik eden ve ilçe genelinde spora yönelik aktiviteleri destekleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sporculara verdiği destek de devam ediyor. Birçok şampiyonluğa imza atan Kartal Belediyesi Dağcılık Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kartal Belediyesi Dağcılık Kulübü tırmanış takımından Lara Özak kadınlarda Türkiye Şampiyonu olurken, Arda Uğurluer Türkiye ikincisi oldu. Kartal Belediyesi Tırmanış Takımı Avustralya’da Kartal Belediyesi’ni başarıyla temsil etti. Başarılı sporcular, antrenörleri Ayhan Tarhan ve Kartal Belediyespor Başkanı Halil Şener ile birlikte Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ı ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi dağcılık kulübü sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Yardımcısı Fidan, Kartal Belediyesi’nin spora verdiği öneme değinerek şöyle konuştu: “Kartal Belediyesi sporun her alanına destek veriyor. Kartallı gençlerin sporda göstermiş olduğu başarılar bizleri mutlu ediyor. Her zaman Kartallı gençlerin yanında olacağız.”
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kartal Belediyesi Dağcılık Kulübü’nden Efe Cansevil ve Barış Güvenç, önümüzdeki günlerde Almanya’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılarak Kartal Belediyesi’ni dünya arenasında temsil edecekler.