Eyüp Belediyesi sokak hayvanları için yeni bir projeye daha imza atıyor. Kemerburgaz’da yapılan sokak hayvanları kliniği yakın bir zamanda hizmete girecek.
Eyüp Belediyesi, Başkan Remzi Aydın’ın talimatıyla yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kemerburgaz’da sokak hayvanların tedavi edileceği sokak hayvanları kliniği yakın bir tarihte hizmete girecek. Özellikle kedilerin kısırlaştırılması başta olmak üzere, basit yaralanmalar ve hastalıkların tedavileri konusunda hizmet verecek klinikte 4 veteriner hekimle 4 bakım personeli görev yapacak.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın konuyla alakalı “Bizim sokak hayvanları konusundaki duyarlılığımızı tüm vatandaşlarımız tarafından biliniyor. ‘Sokak hayvanları Eyüp’te yalnız değil’ dedik ve daha önce köpekler için besleme ve barınma noktalarıyla kediler için kedi evleri yaptık. Bununla beraber hayvan ambulansımızı da hizmete aldık. Her vakaya yetişmeye çalışıyoruz. Bunun yanında bölgede bir eksiği de giderecek bir projeyi hayata geçiriyoruz. Kemerburgaz’da kuracağımız hayvan kliniğimizde veteriner hekimlerimiz ve bakım personelimiz gündüz saatlerinde hizmet verecek. Burada bir eksiği giderecek bir hizmet olacak” diye konuştu.