Küçükçekmece Belediyesi tarafından Saç Festivali ve Tasarımı Yarışması düzenlendi. Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden kuaförler yaptıkları tasarımlarda jürinin ve izleyenlerin beğenisini topladı.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından Man Clup Hair Fest, Saç Festivali ve Tasarımı Yarışması düzenlendi. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya İstanbul ve çevre illerden 25 kuaför katılarak, salon topuzu ile kesim ve renklendirme kategorilerinde hünerlerini sergiledi. Yaptıkları saç tasarımlarıyla jüriyi etkilemeye çalışan yarışmacılar kısa zamanda yaptıkları tasarımlarla jüri ile izleyen misafir katılımcıların beğenisini topladı. Yarışma sonrasında jüri değerlendirmesi sonucu dereceye girenler belirlenerek dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi. Ödül töreni sonrasında İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi illerden gelen şov ekipleri dans gösterileri yaparak salondaki davetlilere ve yarışmaya katılanlara eğlenceli bir görsel sundu.
Kesim ve renklendirme kategorisinde saç tasarımı yapan kuaför Yiğit Ulaş, “ Yarışmaya İzmir’den katılıyorum. Bugün kesim ve renklendirme kategorisinde saç tasarımı yaptım. İnşallah dereceye gireceğiz. Herkese teşekkür ediyorum. Bu saç modelini daha önce planladım. Zaten adı üstünde olduğu için bir gün öncesinden renklendirmemizi yaptık. Sonra modelimle birlikte çıkaracağımız saç modeline karar verdik ve bu gün burada da bu modelimizi sunduk” diye konuştu.
Kuaför Yiğit Ulaş’ın modeli İlke Kızıltürk ise, “Ben öncelikle kuaförüm Yiğit’e teşekkür ediyorum. 7 yıldır saçlarıma ondan başkasını dokundurtmadım. Çıkan modelden de son derece memnunum. Yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum. İlk defa bu saç modelini denedik. Memnun kalacağıma eminim” şeklinde konuştu.
Kuaförüyle çok uzun yıllardır beraber çalıştıklarını belirten Merve Bağcı, “Kuaförümle birlikte çalışmak gerçekten büyük keyif. Çok güzel bir yarışma oldu. Çok keyifli bir yarışma oldu. Yarışmaya başlarken sunucu arkadaşımız aynanız yok ama çok güzelsiniz dedi. Benim aynam zaten kuaföründü. Ben ona inanıyordum. Birinciliği de hak ettiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.