Yaşlılara pozitif ayrımcılık yapan Küçükçekmece Belediyesi, hayata geçirdiği, ‘’Yaşlılara Hizmet Merkezi’’ ile yaşlıların günlük hayatını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor.
Küçükçekmece Belediyesi’nin, ilçede ikamet eden yaşlı vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaparak hayata geçirdiği, ‘’Yaşlılara Hizmet Merkezi’’ faaliyete geçti. Bu kapsamda, belediyeye işlemlerini halletmek için gelen yaşlı vatandaşlar, personel tarafından kapıda karşılanarak, önce dinlenme salonuna alınıyor. Birim personeli aracılığıyla istekleri doğrultusunda işlemleri tamamlanan vatandaşlar, bekletilmeden ve yorulmadan belediyedeki işlemlerini tamamlıyor.
EVLERİNE KADAR ARAÇLARLA BIRAKILIYOR
Yaşlıların günlük yaşamlarını kolaylaştırarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için hayata geçirilen hizmet çerçevesinde vatandaşlar evlerine kadar da araçla bırakılıyor.
“YAŞLILAR BAŞ TACIMIZDIR’’
Küçükçekmece’de 7’den 70’e her vatandaşı çok önemsediklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Yaşlılar bizim için baş tacıdır. Onların rahatını çok önemsiyoruz. Onları bu ilçede rahat yaşatmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu kapsamda Yaşlılara Hizmet Merkezimiz de faaliyetlerine başladı. Amacımız; yaşlılarımızı yormadan, rahatça belediyemizdeki işlemlerini tamamlamalarını sağlamak ve buradan evlerine kadar mutlu bir şekilde uğurlamak” diye konuştu.
Bu uygulamayla belediyedeki işlemlerini rahat bir şekilde tamamladıklarını ifade eden yaşlı vatandaşlar ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e kendilerini yalnız bırakmadığı ve desteklediği için teşekkür etti.