Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Streetball Turnuvası’nda kazanan takımlar kupa, madalya ve 3 bin TL para ödüllü çekini Belediye Başkanı Temel Karadeniz elinden aldı. Ödül töreninin ardından sahneye çıkan Emre Altuğ şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Streetball Turnuvası akşam saatlerin sona erdi. Yapımı yeni tamamlanan Halkalı Meydanı’nda kurulan basketbol sahalarında oynanan maçlarda 160 takım büyük ödülü kazanmak için ter döktü. Yıldızlar kategorisinde Saray Belediye, gençler kategorisinde Çavo spor, büyükler kategorisinde ise Hercules isimli takım birinci olarak 3 bin TL ödül kazandılar. Ödüllerini Belediye Başkanı Temel Karadeniz verdi. Ödül törenini ardından Halkalın Meydanı’nı hınca hınç dolduran vatandaşlar Emre Altuğ konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.
Konser öncesinde vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Biliyorsunuz bugün Atatürk Anma, Spor ve Gençlik Bayramı. Hepinizin bayramını kutluyorum. Bize bugünü armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Bu gün sabah saatlerinden itibaren burada binlerce gencimiz sokak basketbolunun en güzel örneklerini sergilediler” dedi.
Yapını süren metro çalışmalarına değinen Karadeniz, “Hemen meydanımızın arka tarafında zemin etütleri yapılıyor. Bu dönemin sonuna doğru Küçükçekmece’de Halkalı Meydanı’ndan metro seferleri başlayacak. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş’a sizler adına teşekkür ediyorum2 diye konuştu.
Başkan Karadeniz’in yaptığı açılış konuşmasının ardından etkinlikler Emre Altuğ konseriyle gece ilerleyen saatlere dek sürdü.