Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezi resim kursiyerlerinin Karma Yıl Sonu Sergisi ‘İzdüşümler’ sanatseverlerle buluştu.
Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezi resim kursiyerlerinin Karma Yıl Sonu Sergisi ‘İzdüşümler’ sanatseverlerle buluştu. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde kapılarını sanatseverlere açan sergiyi gezen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz tüm sanatçıları tebrik ederek, “Bu sergi Küçükçekmecemizin geldiği güzel noktayı bizlere gösteriyor. Bu nedenle çok mutluyum” dedi.
"BİZİM İÇİN TERAPİ GİBİ BU SERGİLER"
Sergide eseri bulunan ev hanımı Güler Aydın da Temel Karadeniz’e teşekkür ederek, "Bizim için terapi merkezi gibi oldu bu sergiler. Başkanımıza desteklerinden dolayı minnettarım" diye konuştu. Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Salih Çevik de sergide emeği geçen sanatçıları tebrik etti.
İzdüşümler Sergisi’nde, klasikten modern sanata kadar geniş yelpazede eserler yer alıyor. Belirli bir konudan ziyade öğrencilerin farklı eğilimlerinin ortaya çıkarıldığı sergide, kültür merkezlerinde yıl boyunca yapılan çalışmalar bulunuyor. Birbirinden güzel 79 eserin yer aldığı sergi, SKSM’de 22 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilir.