Esenyurt Belediyesi, işitme cihazından tekerlekli sandalyeye, akülü tekerlekli sandalyeden ayarlanabilir hasta yatağına kadar 45 adet medikal ürün ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yapmış olduğu tespitler neticesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara medikal malzemeleri Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle teslim edildi. İşitme cihazından tekerlekli sandalyeye, akülü tekerlekli sandalyeden, ayarlanabilir hasta yatağına kadar 45 adet medikal ürün ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. İhtiyaç sahipleri, kendileri için temin edilen ürünleri Başkan Kadıoğlu’nun elinden teslim aldı.
Teslim töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu engellileri hayata kazandırmak için çaba gösterdiklerini dile getirdi.
“SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM”
Teslim töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu, “Sosyal yardımlardan sağlık yardımlarına kadar sizlere her türlü desteği veriyoruz. Esenyurt ’ta belediye olarak engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırarak onları da hayata kazandırdık. Bugün bu salonda bile birçok vatandaşımızın işitme problemleri ortadan kalktı ve artık onlar da evlatları ile anne ve babaları ile konuşurken daha rahat iletişim kurabileceklerdir. Siz isteyin biz yapalım” dedi.
Alım gücü yeterli olmayan vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşıladığı için Başkan Kadıoğlu’na şükranlarını dile getirdi.