Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen ’Kartallı Esnaflarla Dayanışma Gecesi’nde, Kartallı minibüs şoförlerine ve esnafa Prof. Dr. Üstün Dökmen tarafından etkili iletişim dersi verildi.
Kartal Belediyesi tarafından ’Kartallı Esnafla Dayanışma Gecesi’ düzenlendi. Kartal Hasan Ali Yücel Merkezi’nde düzenlenen geceye, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in yanı sıra çok sayıda esnaf ve minibüs şoförü katıldı. Gecede, Prof. Dr. Üstün Dökmen tarafından etkili iletişim paneli de verildi. Esnaf ve minibüsçülerle bir araya gelen Dökmen, yüzyüze ve dolaylı yoldan iletişimlerde hizmet ve ürün alan kişilere davranış yöntemlerini anlattı.
Kürsüde yaptığı konuşmada esnaflarla ve minibüsçülerle sık sık bir araya gelip sorunları konuştuklarını söyleyen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, "Özgecan Aslan’ın katledilmesinden sonra minibüs ve şoförler odamızla birlikte Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. O toplantıdaki amacımız esnafımızın bir veya birkaç kişinin olumsuz davranış göstermesi nedeniyle suçlanması ya da müşteri, yolculara nasıl davranması gerektiği ile ilgiliydi. Kartal Belediyesi sosyal projeler üreten 230’un üzerinde proje ile dönüşüm amaçlı çalışmalar içindedir" dedi.