“Okul Buluşmaları” kapsamında Beyoğlu’ndaki tüm okullara ziyaret gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na misafir oldu.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Demircan, üç öğrencinin önerisiyle onları hayvanat bahçesine ziyaret, Boğaz gezisi ve mahallelerinde yaz okulu açma sözü verdi. Öğrenciler mutluluklarını Başkan Demircan’a sarılarak yaşadı.
Cin Deresi bölgesinin giderek geliştiğini vurgulayan Başkan Demircan, “Buradan Kasımpaşa’ya kadar yol yapmak benim için hayaldi. Onları yapmak için çok uğraştım ve yaptım. Sonra bu bölgemizin çocukları uzak yerlere gidiyordu. Anne - babalar bize okul lazım dediler ve bu okulu yapma fırsatı bulduk. Büyük bir mutlulukla okulu açtık. Okulun bazı eksiklikleri vardı ama gördüğüm kadarıyla şimdi yok. Beyoğlu’nun en güzel okulu Mehmet Akif Ersoy Okulu olmuş” dedi.
Demircan, okul bahçesinde öğrencilerle kucaklaştıktan sonra velileri dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı. Toplantıda veliler, okul ve çocuklarıyla ilgili isteklerinin yanı sıra bölgeyle ilgili düşüncelerini de dile getirdi.
Okul Buluşmasının ardından Başkan Demircan, beraberindeki heyetle birlikte Cin Deresi ve bölgesini ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.