Eyüp Belediyesi On Yirmi Bilgi Evleri’nde eğitim gören öğrenciler, katılım belgelerini aldıktan sonra Başkan Remzi Aydın’ı ziyaret etti.
Eyüp Belediyesi’nin gençlere ve çocuklara yönelik önemli faaliyetleri arasında yer alan On Yirmi Bilgi Evleri’nin çalışmaları, vatandaşlardan da büyük takdir topluyor. Gençlere ve çocuklara kendi içindeki yetenekleri çıkarabilmesi yolunda da önemli hizmetler veren Bilgi Evleri, ders başarısını ilerletmenin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da çocukların gelişiminde büyük rol oynuyor. Aileler, Bilgi Evleri’nde eğitim gören çocuklarının pek çok alanda daha başarılı olduklarını belirtiyor. Son olarak Bilgi Evleri’ne katılım belgelerini alan çocuklar, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret etti. Belgelerini gururla Başkan Aydın’a gösteren çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Yaptığımız hizmetin amacına ulaşmış olması bizi de oldukça memnun ediyor. Biz göreve gelirken gençlerimize ve çocuklarımıza yatırım yani insana yatırım yapacağız demiştik. Öyle de oldu. On Yirmi Bilgi Evlerimiz, Gençlik Merkezlerimiz çok değerli çalışmalar yapıyor. Yüzlerce çocuğumuz buradan yararlanıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar için ne yapsak az” diye konuştu.