Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği Çocuk Festivali’ne katıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuk festivali ile kutladı. Dünyada ilk ve tek olarak çocuklara hediye edilen bu değerli günde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için çok renkli ve eğlenceli bir festival programı hazırladı. Avrupa’nın en büyük yaşam, spor ve eğlence merkezi olan Maltepe Sahili Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Çocuk Festivali’ne Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri de katıldı.
Bilgi Evi üyeleri, gün boyu gerçekleştirilen sahne etkinlikleri kapsamında, Cambaz Mithat ve jonglör gösterisini, Çocuk Şarkıları Orkestrasını ve illüzyonist gösterisini heyecanla takip etti. Gösterilerin ardından sahneyi devralan bilgi evi üyeleri, hep birlikte şarkılar söyledi. Çocuk bayramını dolu dolu kutlayan bilgi evi üyeleri, tüm bunların yanında kendileri için hazırlanan oyun alanında doyasıya eğlendi. Kendilerini eğlendiren ve ikramlarda bulunan palyaçolarla hatıra fotoğrafı çektiren üyeler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı aralıksız eğlenceyle neşe dolu bir şekilde tamamladı.