Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu sokaklarını dolaşarak vatandaşa fesleğen çiçeği dağıttı. Kapı kapı dolaşan Başkan Aydın, “Baharın gelişiyle Zeytinburnu’nun tüm sokaklarının fesleğen kokmasını istedik” dedi.
Baharın gelişiyle beraber Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve beraberindeki ilçe yönetimi Zeytinburnu sokaklarını dolaşarak vatandaşa fesleğen çiçeği dağıttı. Vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılanan başkan Aydın vatandaşların sorunlarını dinledi. Camlardan, balkonlardan el sallayan vatandaşları selamlayan başkan Aydın, mahallelinin cam ve balkonlardan sarkıttığı sepetlere çiçekler koydu. Vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılanan Aydın, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Fesleğen dağıtmanın Zeytinburnu Belediyesi’nin klasiği haline geldiğini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Her bahar hoş geldin fesleğen kokulu bahar diyoruz ve Zeytinburnu’nun bütün sokaklarını dolaşarak bu fesleğenlerden hediye ediyoruz. Onlarda evlerinde yetiştiriyorlar ve bir yaz Zeytinburnu’muza güzel kokulu fesleğen herkese enfes koku saçmış oluyor. Amaç, insanımızla bir araya gelmek, onlarla göz göze gelmek, onlarla yan yana durmak ve onların dertleriyle dertlenmek. Sağ olsunlar hemşehrilerimiz bizleri inanılmaz bir şekilde gönüllerini açarak kucaklıyorlar. Onlara müteşekkiriz. Rabbim eksikliklerini göstermesin” diye konuştu.