Zeytinburnu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’yi ilçedeki vatandaşlarla buluşturdu.
Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’yi ilçedeki vatandaşlarla bir araya getirdi. Birbirinden güzel şarkılarını hayranları için seslendiren ünlü sanatçıyı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’da izlemeye gelenler arasındaydı. Sahneye çıkarak Mustafa Ceceli’ye çiçek takdim eden Başkan Murat Aydın, çocukların 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı.
“VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE BAYRAMIMIZI KUTLUYORUZ”
23 Nisan’ın büyük bir coşkuyla kutlandığını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte yaşıyoruz. Zeytinburnu’muzda şuan gerçekten çok büyük bir coşku var. Zeytinburnu Meydanı’nda İstanbullu vatandaşlarımızla birlikte bayramımızı kutluyoruz. Temennimiz bu coşkunun yıllar boyu devam eder. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Zeytinburnu Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, sevilen şarkılarıyla dinleyicilere gece boyunca bayram coşkusu yaşattı.