Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi’nde yapılan olağanüstü genel kurulla yeniden başkan seçilen Selami Sönmez, olumsuz geçen iki ayın hızlı bir şekilde telafisini yapacaklarını ve derneğin herkese eşit, herkese açık olacağını belirtti.
ADD Ödemiş Şubesi geçtiğimiz pazar günü olağanüstü genel kurulu yapmış çarşaf liste ile yönetim, denetim, disiplin ve genel merkez delege listeleri belli olmuştu. 14 kişinin yer aldığı yönetim kurulu listesi geçtiğimiz akşam başkan ve asil yönetim üyelerini belirledi. Selami Sönmez yönetim tarafından tekrar başkan seçilirken başkan yardımcıları Havva Pakcan, Sayman Cevdet Aydın, Yazman Erkan Kaya asil üyeler Zuhal Ergen, Erdal Çimen ve Murat Karavuş oldu.
Tekrar başkanlık koltuğuna oturan Başkan Selami Sönmez, olumsuz geçen iki ayın hızlı bir şekilde telafisini yapacaklarını ve derneğin herkese eşit, herkese açık olacağını söyledi. Yakın zamanda öğrencilere yönelik ücretsiz Çanakkale turu düzenleyeceklerini belirten Sönmez şöyle konuştu: “Derneğimizde üstü üste olağanüstü kongreler yaşandı. Son olarak pazar günü yeni olağanüstü genel kurul yapıldı ve çarşaf liste üzerinden yönetimde görev alacak isimler belli oldu. Daha sonra 14 kişilik yönetim kurulu üyelerimiz kendi aralarında bana başkanlık görevi verdiler. Ben bu görevi layığı ile yeniden yapmaya devam edeceğim. Bunun yanında önümüzdeki günlerde Ödemişli öğrencilerimize yönelik ücretsiz Çanakkale turu düzenleyeceğiz. Çanakkale turumuzu Nisan ayı içerisinde somutlaştıracağız. Aynı zamanda derneğimize arsa bağışlamak isteyen bir üyemiz vardı. O üyemiz ile kısa zamanda tekrar irtibata geçip derneğimiz çatsı altında bir öğrenci yurdu yapma girişimlerimizi de hızlandıracağız. Tüm dernek üyelerimize bu süreçte destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Atatürkçü düşünceyi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”