Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi Gençlik Kolları, tiyatro kurdu.
ADD Ödemiş Şubesi gençlerinden gelen talep üzerine ADD üyesi Yasemin Yancı öncülüğünde gençler Ödemiş ADD Gençlik Kolları Tiyatro Topluluğu Hayal Tiyatrosu adı altında tiyatrolarını kurdu.
Konu ile ilgili olarak bilgi veren Yasemin Yancı, “Üniversitede iki yıl boyunca temel sahne eğitimi aldım. Tiyatroya 6 yaşında başladım. Eğitimlerimi aldıktan sonra Ödemiş ADD üyesi genç arkadaşlarımızın tiyatro talebini değerlendirdik ve birlikte bir tiyatro kurduk. Ödemiş ADD Gençlik Kolları Tiyatro Topluluğu Hayal Tiyatrosu adı altında çalışmalarımıza başlıyoruz. Ses ve sahne atölyeleri kuracağız oyun çalışmalarımıza başlayacağız. Tiyatroya merakı olan arkadaşlarımız da varsa ADD Ödemiş Şubesi’ne gelebilirler ve bizim çalışmalarımıza katılabilirler” dedi.
ADD Ödemiş Şube Bakanı Selami Sönmez de “Ödemiş’te gençlerimizden tiyatro talebi vardı. Derneğimiz üyesi konunun eğitimini almış genç arkadaşımız Yasemin Yancı ile birlikte gençlerimiz özlemini duyduğu tiyatroyu kurdular. Bundan sonra çalışmalara başlayacaklar. Bizler sanata, spora önem veren insanlarız. Sanat bir toplum en önemli unsurlarından birisidir. Gençlerimizin de sanatsal faaliyetlerin içerisinde yetişmesi önemlidir. Dernek olarak imkanlarımızı onlar için kullanacağız. Ödemiş’te tiyatroya duyarlı arkadaşlarımız da varsa derneğimize gelebilirler. Gençlerimize kutluyorum” diye konuştu.