AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan ve Mahmut Atilla Kaya partilerinin Aliağa İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.
AK Parti İzmir Milletvekilleri seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz ve Bayındır ilçelerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Atilla Kaya ve Necip Kalkan, dün akşam saatlerinde AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na g01 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti milletvekilleri kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Parti ilçe binasında teşkilat ile bir araya gelen milletvekilleri 1 Kasım’da elde edilen sonuçtan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, vatandaşlara da önemli mesajlar verdi.
“HER SEÇİM BİZİM İÇİN DERS OLUYOR”
İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa’nın 1 Kasım’da yapılan seçimlerde farkını gösterdiğini vurguladı. Her seçimin kendileri için bir ders olduğunu dile getiren Sürekli şunları söyledi:
"Aliağa 2004 ile 2009 yılları arasında Tansu Kaya ile AK Parti belediyeciliğini tanımış, görmüş bir ilçe. Her seçim bizim için bir ders oluyor. Ben inanıyorum ki Aliağa’nın bu gayretli çalışmalarıyla 2019’da Aliağa Belediyesi’ni kazanma noktasında hiçbir sorun yaşamayacağız. Bizde üstümüze düşen neyse yapacağız. Ben sizi özellikle 7 Haziran’daki dik duruşunuz için tebrik ediyorum. AK parti 7 Haziran’da kurumsallaştı. Bütün teşkilatlarımız dimdik ayakta kaldı. 1 Kasım’daki başarıyı da bu şekilde elde ettik. Yüzde 49,5 oy beklemiyorduk, iyi bir oy alacağımıza inanıyorduk ama dersimize o kadar iyi çalışmışız ki Allah bize en iyisini nasip etti. Bu muhalefet partileri böyle devam etsinler. Onlar hiçbir seçimden ders çıkarmıyorlar. Bir tanesi yüzde 25’e takıldı. Diğerlerinin de oyları hep aynı. Allah böyle kalmalarını nasip etsin, daha da aşağı düşerse oyları daha iyi olur” diye konuştu. Milletvekilleri yapılan konuşmaların ardından Menemen İlçesine geçti. Yüzde 50 oy aldık. Oy verenlere de vermeyenlere de 13 yıl olduğu gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Oy vermeyen yüzde 50 seçmenimizin ilk önce gönlüne girmeye çalışacağız. Biz hep millet hep doğrusunu bilir dedik. Millet yanlış yapmaz. En doğru kararı verir. 7 Haziran’da da böyle söyledik. 1 Kasım’da yüzde 50 oy aldık diye söylemiyoruz. 7 Haziran’da mesajı aldık ve çalıştık. İnşallah bu teveccühe karşılık vereceğiz. Seçim beyannamenizde yer alanlar ne zaman gerçekleşecek dediler. Biz bunlara hemen başlıyoruz. Asgari ücret 1300 lira olacak. Taşeron işçiler hemen kadroya girecek. Daha fazlasını yapacağız. Biz az söyleriz fazla yaparız.2019’da Gaziemir’i AK Belediye yapmaya hazır mısınız?"
“KÜÇÜKKAYA VE PORTAKAL’I İZLEMEK ZEVKLİYDİ”
Aliağa’ya her geldiklerinde hep heyecanlı bir ekip gördüklerini dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ da bu heyecanın git gide artığını ifade etti. AK Parti teşkilatları olarak dimdik ayakta olduklarını, yollarına devam ettiklerini kaydeden Dağ, “1 Kasım akşamı aldığımız bu sonuçtan sonra ne yorgunluk kaldı, ne bıkkınlık. Bugüne kadar zaten hiç yılmadık, yorulmadık. 7 Haziran akşamı bir an önce bu gece bitsin diye bakarken, 1 Kasım akşamı farklı bir coşkuyla, farklı bir heyecan yaşadık. En tatlısı da neydi biliyor musunuz? İsmail Küçükkaya benim hemşehrim ama Fox TV’de İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal’ı izlemek o kadar zevkliydi ki. Onların yüzlerindeki o ifadeyi görmek beni çok mutlu etti” diye konuştu.
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın konuşmasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan İle Mahmut Atilla Kaya da kısa birer konuşma yaptı. konuşmaların ardından AK Parti milletvekilleri ilçeden ayrıldı.