Aliağa Ticaret Odası (ALTO), İzmir Kalkınma Ajansı Programı kapsamında sağlanan mali destek ile yürüttüğü ‘Kâğıtsız Oda Kesintisiz Hizmet Projesi’ kapsamında ‘Üye Bilgi Güncellemesi’ hizmet alım ihalesini sonuçlandırdı.
Üye bilgi güncelleme çalışması ile üyelere sunulan hizmetin kalitesini artıracak, üyelerle oda iletişimi ve diyaloğunu güçlendirecek olan projenin imzaları atıldı.
1700’Ü AŞKIN ÜYE ZİYARET EDİLECEK
İmza töreninde, Üye bilgi güncellemesi ile üye bilgilerine daha hızlı erişim, üyelerle daha hızlı iletişim kurma, üyelerin ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesiyle de daha iyi hizmet sunma standartlarını artıracaklarını söyleyen Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, “Çalışma kapsamında bin 700’ü aşkın üyelerimiz, iş yerlerinde, tek tek ziyaret edilecek, Oda tarafından görevlendirilen kişiler tarafından işletmeler ile ilgili sorular sorularak bilgi güncellemesi yapılacak. Bu çalışma ile birlikte üyelerimize Odamızdaki güncel gelişmeleri takip edebilecekleri haftalık olarak dijital ortamda e-gazete göndereceğiz” dedi.
İş yeri ziyaretlerinin 16 Haziran Salı günü başlayacağını ve 2 ay boyunca devam edeceğini ifade eden Yarış, “Çalışma sonrasında elde edilen bilgiler, geliştirilecek bir portala kaydedilerek üye bilgilerine daha hızlı erişim, üyelerle daha hızlı iletişim kurma, üyelerin ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesiyle de daha iyi hizmet amaçlarıyla sadece Oda tarafından kullanılacak” diye konuştu.
Dış ticaret yapan ya da yapma amacı olan firmaların iletişim bilgilerinin firmaların istemesi halinde yabancı firmalar ile paylaşılabileceğini kaydeden Yarış, Bu bağlamda üyelerinin ticari bağlantılar kurmalarına da destek olacaklarını söyledi. Yarış son olarak üyelerinin ziyaretler sırasında görevlendirilen kişilere yardımcı olmalarını dilediğini aktardı.