Altyapı çalışmalarının yetersizliği nedeniyle uzun süredir zor koşullarda faaliyetlerini sürdüren Başak ve Emek Sanayi Sitelerine Torbalı Belediyesi tarafından ilk asfalt döküldü.
Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Başak ve Emek Sanayi Sitelerine toplamda 10 kilometre yolun ve diğer çalışma alanlarının asfaltlanacağını, ayrıca sanayinin koşullarına uygun olarak ta gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.
BU SEZON 20 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin tarım ve sanayi odaklı büyüdüğünü, sanayi esnafı ile üreticilerin sorunlarına özel önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Oldukça geniş bir alanda altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Bu sezon 20 bin ton asfalt dökülecek. Ancak bunun da yeterli olamayacağını öngörmekteyiz. 2015 yılı programında önceliklerimizden biriside özellikle sanayi siteleri ile yeni kurulan yaşam alanlarını, mahallerimizin altyapı çalışmalarını tamamlamaktır. Ekiplerimiz bu konuda iyi bir performans sergiliyorlar.”
BELEDİYE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR
Asfaltlama çalışmalarını izleyen Başak ve Emek Atatürk Sanayi Siteleri esnafları da, belediye yönetimine teşekkür etti. Sanayi esnafı adına konuşan Yaba, 12 yıldan beri burada esnaf olduğunu, bölgede önemli oranda altyapı sorunu yaşadıklarını, toz, toprak ve çamur yüzünden mallarının zarar gördüğünü belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Artık umudumuzun tükendiği sırada burada önemli çalışmalar yapılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”