Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Balatçık ve Yenimahalle’deki pazar yerlerini gezerek, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan, alışveriş yapan vatandaşlarla da konuşmayı ihmal etmedi.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, gerçekleştirdiği pazar yeri ziyaretleriyle halkın içinde olmaya devam ediyor. Başkan Arslan Balatçık ve Yenimahalle’deki pazar yerlerinde esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Arslan esnaf ziyaretleri sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafa yapımı devan eden Uğur Mumcu, Yenimahalle pazar yerlerinin kısa sürede açılacağının müjdesi veren Başkan Arslan ayrıca proje çalışması devam eden Evka 5 Pazar yerinin projesi hakkında da vatandaşa bilgi verdi.
“AMACIMIZ ÇİĞLİ HALKININ YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRMAK”
Birçok yerde pazar yeri projesini hayata geçirmek istediklerini belirten Başkan Arslan, insan odaklı hizmet üretmeye çalıştıklarını belirterek, “Belediye olarak amacımız Çiğli halkının yaşamını kolaylaştırmak. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın yaptığımız hizmetlerden duyduğu memnuniyeti gördükçe mutlu oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimiz devam edecek. Esnafımızın iyi koşullarda hizmet vermesi vatandaşımızın da mağdur edilmeden alışverişlerini yapmaları için çalışıyoruz. Sıkıntılarını birebir bize iletmeleri için pazar yeri ziyaretleri oldukça anlamlı. Çiğli halkının gücünü ve desteğini arkamızda hissederek bu hizmet ve projelerimizi artırarak sürdüreceğiz. Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam edeceğiz ve halkımızın içinde yer alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.