İzmir’in Menderes ilçesindeki sahil bölgelerinde incelemelerde bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, traktörün direksiyonuna geçerek çalışmalara katıldı.
Menderes Belediyesi, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte sahil bölgelerindeki düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli bölgelerindeki yaklaşık 43 kilometrelik sahil şeridindeki çalışmaları yerinde inceledi. Titizlikle yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Soylu, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Bülent Soylu, daha sonra traktörün direksiyonuna geçerek yapılan çalışmalara katıldı.
Geçen yıl sahilde başlatılan düzenleme çalışmalarının bu yıl da devam ettirildiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Yaz aylarıyla birlikte ilçemizde çok büyük oranda nüfus artışı oluyor. Bununla ilgili biz de gerekli önlemlerimizi alıyor, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl sahil şeridimizde başlattığımız çalışmalarımıza bu yılda devam ediyoruz. Sahil bölgemizde kötü görünüme asla izin vermeyeceğiz. İzmir’in parlayan yıldızı olan Menderes’in sahil bölgeleri de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da örnek olacak" diye konuştu.