Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, MHP Menderes İlçe Başkanı Şirzat Peker’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Soylu, Menderes’e eşit hizmet anlayışıyla hizmet ettiklerini kaydetti.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP’de ilçe başkanlık seçimlerinin tamamlanmasının ardından koltuğa oturan MHP Menderes İlçe Başkanı Şirzat Peker’e gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde, Menderes için birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Ziyaretle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Genel seçim öncesi seçim takvimini tamamlayan MHP’de, ilçemizde göreve seçilen ilçe başkanı Şirzat Peker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve yönetimine önümüzdeki süreçte başarı diledik. Biz göreve geldiğimizde Menderesimiz’de birlik ve beraberlikle ilçemizi kalkındıracağımızı söylemiştik. Bu sözümüzle hareketle herkese eşit yaklaşımda bulunuyoruz ve hizmet ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette de ifade ettim. Menderes’in kalkınması adına bir taş dahi koyan herkesin yanındayız “ dedi.
Ziyaretin olumlu geçtiğini dile getiren Başkan Soylu, "MHP İlçe Başkanımız’a yaptığımız ziyarette ilçe ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendileri de olumlu ve olumsuz gördükleri noktaları bize ilettiler. Biz de bu görüşleri dikkate aldık. Bizim işimiz siyaset değil. Bizim işimiz ilçemize hizmet. Seçim sonrası siyaset sona erdi. Menderes’te artık hizmet zamanı" diye konuştu.
Ege Üniversitesi’nde iki grup arasında yaşanan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu için baş sağlığı da dileyen Başkan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gencecik bir yürek ne yazık ki hayatını kaybetti. Tarifi olmayan bir acıyı yaşadık. Allah bize böyle acılar bir daha yaşatmasın. İnşallah bir daha benzer olayları yaşamayız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum."