Bayraklı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik ve Spor Festivali ilk gününde renkli görüntülere sahne oldu. Gençlerin Ata’ya çelenk sunmasıyla başlayan festival, akşam sahilde Haluk Levent konseriyle sürdü.
Bayraklı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali start verdi. Bayraklı Sevgi Yolu sonunda bulunan Atatürk büstü önünde toplanan binlerce genç saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sundu. Binlerce geç daha sonra dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle Bayraklı Sevgi Yolu’ndan sahile doğru yürüyüşe geçti. Vatandaşlar sevgi yolunda ve evlerinin balkonlarından gençlere karanfil attı. Yol boyunca akrobasi şov ve break dans gösterilerinde bulunan gençlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
GÖSTERİLER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Bayraklı sahili ise adeta panayır yeri gibiydi. Sahile kurulan stantlarda el işinden geleneksel ürünlere kadar birçok ürün görücüye çıktı. Sahilde kurulan parkurda gençlerin paten ve bisikletlerle yaptığı gösteriler büyük ilgi gördü. Daha sonra sahneye Bayraklı Belediyesi Zumba ekibi çıktı. Ekip, çalınan şarkılar eşliğinde gösterdikleri performansla alkış aldı.
HALUK LEVENT’İN ŞARKILARIYLA COŞTULAR
Akşam ise sahneye Rock müziğin efsane ismi Haluk Levent çıktı. Ünlü Rockçı herkes tarafından bilinen şarkılarını alanı dolduran binlerce vatandaşla birlikte seslendirdi. Haluk Levent, Bayraklı Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali’ne konuk olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.