Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 29 Ekim, 23 Nisan ile 19 Mayıs için özel hazırlanan ve büyük ilgi gören etkinliklere ilişkin, "Düzenlediğimiz etkinlikler beklentiyi artırdı. Önümüzdeki bayramlarda sürprizlerimiz olacak” dedi.
Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler dikkat çekti. İlk olarak Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl dönümünde farklı yaş gruplarından bir araya gelen 1923 kişi, aynı anda zeybek oynayarak ardından da yan yana gelerek 1923 yazdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise çocuklar, hafızalardan silinmeyecek farklı bir gösteri sundu. Smyrna Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, bin 230 çocuk yan yana gelerek, "Atam İzindeyiz" yazdı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşen etkinliklerde ise 16 profesyonel sporcu, denizde yan yana gelerek bu sefer "1919" yazdı. Bu etkinliğin hemen ardından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma vapuruyla Samsun’a çıkışı canlandırıldı.
"BAZI SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK"
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, unutturulmak istenen Cumhuriyet değerlerine sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini belirterek, "29 Ekim’de, 23 Nisan’da ve 19 Mayıs’ta hafızalardan çıkmayacak işlerin altına imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Atatürk’ü unutturmayacağız, cumhuriyeti yıktırmayacağız. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve ses getiren bu işler beklentiyi de artırdı. Bunun farkındayız. Arkadaşlarımız önümüzdeki bayramlarda da bazı projeler gerçekleştirecektir. Bazı sürprizlerimiz olacak. Bayramlarımızı klasik kutlamalarının dışına çıkarmayı başardık” dedi.