Buca Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, engelli vatandaşlara unutulmaz bir eğlence yaşattı.
Buca Belediyesi Tenis Kulübü’nde düzenlenen Engelliler Haftası etkinliğinde temsili bir günlük askerlik görevlerini tamamlayan engelli vatandaşlar üniformaları ile katıldı. Engelli vatandaşlar gönüllerince eğlendikleri etkinlikte, tenis oynadı, dans etti ve tiyatro gösterisi sundu.
TENİS MÜSABAKASI
Engelliler Haftası etkinliği Buca Belediyespor Tekerlekli Tenis takımının milli sporcusu Neşe Aydemir ile Güşta İbrim’in nefes kesen müsabakası ile başladı. Gösteri maçını izleyen engelli vatandaşlarda sporculara alkışları ile destek verdi. Gösteri maçının ardından törene üniformaları ile katılan Buca‘nın temsili polisleri, Buca Belediyespor Koordinatörü Esat Tanık’dan aldıkları kısa eğitimin ardından tenis oynadı. Engelli vatandaşların kısa eğitimlerinin ardından gösterdikleri başarılı performansları izleyenler tarafından alkış aldı. Engelli vatandaşların eğlencesine ortak olan CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül de engelli vatandaşlar ile birlikte tenis oynadı.
DANS GÖSTERİSİ NEFES KESTİ
Tenis kulüpte gerçekleşen eğlencesi bol etkinlikte, engelli vatandaşların dans gösterisi ise nefes kesti. Dokuz Eylül Üniversitesi Dans Topluluğu öğrencileri ile birlikte sunulan dans gösterisi, engelli vatandaşların aileleri ve etkinliğe katılanlar tarafından çok beğenildi. Etkinliğin finali ise engelli vatandaşların tiyatro gösterisi ile yapıldı.