İzmir’de, Çapa Koleji Menemen Şubesi, Kültür Haftası kapsamında öğrencilerin geliştirdiği projeleri ve ortaya çıkarılan çalışmaları sergiledi.
Çapa Koleji Menemen Şubesi, Kültür Haftası kapsamında Kültür Şenliği düzenledi. Renkli görüntülerin yaşandığı şenlikte, öğrenciler halk oyunları gösterisi de sundu. Şenlikte, öğrencilerin Kimya, Matematik, Biyoloji alanlarında hazırladığı projelerde görücüye çıktı. 70’in üzerinde öğrencinin hazırladığı projeler katılımcıların ilgisini çekti.
Kurulduğu 2013 yılından bu yana proje temelli bir okul olmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirten Okul Müdürü Abidin Özdemir, "Üç gün sürecek olan şenliğimizin ilk gününde ilçe protokolünü ağırladık. Ayrıca okulumuzun öğrencilerine, projelerde yer alan öğrencilerimizin farklı alanlarda yapmış oldukları çalışmaları tanıttık. Yarın ve bir sonraki gün ise, ilçede yer alan devlet okullarını ağırlayarak okulumuz öğrencilerinin ortaya çıkardığı projelerin sunumunu onlara da yapacağız" dedi.