Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen 2015 Ege Rallisi’nin startı, 11 Nisan Cumartesi günü İzmir Forum Bornova’dan verilecek.
İzmir’in prestijli alışveriş merkezlerinden Forum Bornova, bu yıl bir kez daha hız tutkunlarını buluşturmaya hazırlanıyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Türkiye Ralli Şampiyonası’nın birinci ayağı olan “Ege Rallisi” 11-12 Nisan 2015 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilecek. İlk kez 1990 yılında mahalli olarak düzenlenen ve 1991 yılından itibaren Türkiye Şampiyonası’na dahil ulusal statüde koşulan Ege Rallisi, bu yıl 25. kez organize ediliyor.
Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve 11 Nisan Cumartesi günü Forum Bornova’dan start alacak Ege Rallisi’nde araçlar 545 kilometrelik asfalt parkurda yarışacak. Yaklaşık 60 aracın start alması beklenen Ege Rallisi’nde, ekipler 2 gün sonunda asfalt parkurun 125 km’sini özel etap olarak geçecekler. Forum Bornova’da saat 13.30’da gerçekleştirilecek açılış töreniyle başlayacak olan ralli, 2015 Türkiye Ralli sezonunun ilk ulusal yarışı olması sebebiyle heyecanla bekleniyor.
Forum Bornova’nın sekizinci kez ev sahipliği yapacağı etkinlikte, İzmir ve çevre illerden gelen yarış severler, servis alanında otomobilleri ve hayranı oldukları sürücüleri yakından görme şansı yakalayacak.