14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İzmir’in Gaziemir ilçesindeki hastane ve semt polikliniklerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, sağlıkçılara çiçek dağıtarak Tıp Bayramlarını kutladı.
Gaziemir Belediyesi, Tıp Bayramı dolayısıyla kentteki sağlık kurumlarında görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı. Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Önder Keskin, ilçede hastane ve semt polikliniklerinde görev yapan sağlık çalışanları ile belediyenin kendi bünyesinde görev yapan çalışanları ziyaret etti. Doktor, hemşire ve sağlık teknikerleriyle bir araya gelen Keskin, çalışanların tıp bayramını kutlayarak çiçek dağıttı.
BAŞKAN HALİL İBRAHİM ŞENOL MESAJ YAYIMLADI
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şenol, "Sağlık sektöründe çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları çok zor koşullar altında görev yapıyorlar. Kimi zaman şiddete maruz kalıyor, kimi zaman da hakarete uğruyorlar. Emeklerinin karşılığını alamıyorlar. Buna rağmen yılmadan, sabırla vatandaşa hizmet sunuyorlar. Özveriyle, emekle, azimle vatandaşa hizmet vermek için yürüttüğünüz bu görevde her şeyin en iyisine layıksınız. Bu zor koşullar altında vatandaşa hizmet veren siz sağlık gönüllülerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum" dedi.