Halk Tv’de ünlü gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası, bu hafta İzmir’in Seferihisar ilçesinden ekranlara gelecek.
Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası, bu hafta Seferihsar ilçesindeki Seferihisar Belediyesi Yeni Kültür Merkezi’nden gerçekleşecek canlı yayınla izleyiciyle buluşacak. Seferihisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, 26 Mart Perşembe günü saat 21.00’de yapılacak yayında, Dündar’ın konukları ise CHP İstanbul Eski Milletvekili-Devlet Planlama Teşkilatı Eski Başkanı İlhan Kesici, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal Özgün Müzik Sanatçısı Onur Akın olacak.
Türkiye’d son günlerde yaşananların ve 7 Haziran’da gerçekleşecek milletvekili seçimlerinin ele alınacağı program, halka açık ve ücretsiz olacak.
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, canlı yayına vatandaşları davet ederek, "Seferihisar’dan canlı yayınlanacak Halk Arenası programında birbirinden önemli konuşmacılar, doyumsuz bir sohbete imza atacaklar. Tüm Seferihisarlıları perşembe akşamı Yeni Kültür Merkezi’ne davet ediyorum" dedi.