İzmir’in Selçuk ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Hüseyin Kocabıyık, AK Parti’nin üzerinde çalıştığı yeni bir tasarıdan bahsederek, "8 Haziran sonrasında AK Parti iktidarını bekleyin, herkes bayram edecek, insan onuruna yatırım yapılacak" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Hüseyin Kocabıyık, Selçuk ilçesinde Memur-Sen’in düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Kocabıyık, AK Parti döneminde yapılan yatırımlara değindi. AK Parti dönemindeki kadını korumaya yönelik çıkan yasaklardan da bahseden Hüseyin Kocabıyık, "Birleşmiş Milletler milyar dolarlarca yardım yapıyor, yine de ayağa kaldıramıyor. İran’ı da bütün dünya yıkmaya çalışıyor, yine de yıkamıyor; bunun bir tek nedeni var, Afganistan’da kadın hiçbir yerde yok. İran’da ise hayatın içinde" diye konuştu.
"BİR KADINA ’BAŞINI AÇ’ ’KAPA’ DİYEMEZ KİMSE"
“Kadına Mobing uygulayanın canına okuyacak devletimiz” diyen Kocabıyık, AK Parti’nin üzerinde çalıştığı yeni bir tasarıdan bahsetti. AK Partili Kocabıyık, "Yaşam tarzına müdahale yasasını da çıkardık. Bir kadına ‘başını aç’ ya da ‘kapat’ diyemez hiç kimse. ’Başkanlık sistemi gelirse diktatörlük gelir’ diyen insanlar bu endişelerinde haklı ancak gerçek bu değil. Gelecek dar bölge sistemi ile halkın sözünün daha çok geçtiği bir sistem olacak. Seçilen kişi başkanı denetleyecek" dedi.