Her yaşta sporu ve sporcuyu desteklemek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, sabah sporunu sahile getirdi. Üç eğitici personel eşliğinde, haftanın dört günü spor yapan vatandaşlar uygulamadan memnun kaldı.
Karşıyaka Belediyesi, sporu özendirmek ve vatandaşların güne sağlıklı bir başlangıç yapabilmelerini sağlamak amacıyla kentte ’Sabah Sporu’ uygulaması başlattı. Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen spor etkinliklerine, her yaştan vatandaş büyük ilgi gösterdi.
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan üç eğitici personel eşliğinde açma, germe, aerobik ve step yapma fırsatı bulan Karşıyakalılar, hem temiz hava almanın hem de ücretsiz spor yapmanın keyfini yaşadı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde de başlatılan sabah sporu uygulamasının, talep olması halinde ilçenin diğer merkezlerinde de uygulanacağı belirtildi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, "Her yaşta sporcuyu ve her branşta sporu destekliyoruz. Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm Karşıyakalıları sabah sporumuza bekliyoruz" dedi.