Türk musikisine önemli eserler kazandıran Münir Nurettin Selçuk, ölümünün 34. yıl dönümünde oğlu Timur Selçuk’un seslendirdiği eserleriyle İzmir’in Buca ilçesinde unutulmaz bir konserle anıldı.
Türk musikisinin önemli isimlerinden Münir Nurettin Selçuk, ölümünün 34. yıl dönümünde unutulmadı. Buca Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı konserde, sanatçı Selçuk’un oğlu Timur Selçuk sahne aldı. Konserin ilk bölümünde babasının eserlerini seslendiren Timur Selçuk, ikinci bölümde ise kendi şarkılarıyla müzik severlerin karşısına çıktı. Musikiseverler konsere yoğun ilgi gösterirken, konser alanı da doldu taştı. Timur Selçuk, konserin ilk bölümünde babası Münir Nurettin Selçuk’un unutulmaz eserlerinden oluşan repertuarla Bucalı müzikseverlerin karşısına çıktı. Selçuk, konserinin ilk bölümünü, Münir Nurettin Selçuk klasiği olan ‘Kalamış’ isimli beste ile sonlandırdı. Konserin ikinci bölümünde kendi şarkılarını seslendiren Timur Selçuk, ’Dostların arasında, güneşin sofrasında’ adlı eseri İzmir’in efsane Başkanı rahmetli Ahmet Piriştina anısına söyledi. Konser boyunca şarkılara eşlik eden Bucalılar gecenin sonunda Selçuk’u ayakta alkışladı.
Konseri annesi Mine Piriştina ile birlikte izleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise, “Bizim eskilere olan saygımızı ve geleceğe olan umutlarımızı tazelediniz” dedi.