Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi’nin Metal Maden sektör kurulları, Makine ve Enerji Sektör Kurulu, aylık genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldi.
İzmir’de düzenlenen toplantı, Metal Maden Sektör Kurulu Başkanı ve Yağcılar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.
MÜSİAD İzmir Şubesi Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sedat Bay başkanlığında yapılan toplantıya, sektör başkanları ile çok sayıda üyeler katıldı. Toplantıda söz alan Sektör Kurulları Başkanı Sedat Bay, MÜSİAD’ın Türkiye’nin dinamik gücü olarak her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti. Bay, "İzmir’de MÜSİAD üyelerinin bu istişare toplantıları sonucu, var olan birlikteliği güçleniyor. Her geçen gün büyümeye devam eden MÜSİAD, İzmir’de de güzel projeler üretmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
İstişare toplantılarının üyeler arasındaki samimiyeti ve kaynaşmayı her geçen gün arttırdığını bunun sonucunda ticari ilişkilerin geliştiğini belirten Sedat Bay, "İş adamları olarak kendi hayatımızın yoğun temposunda içinde üyesi bulunduğumuz MÜSİAD İzmir Şubesi üyelerini sektörel toplantılarda bir araya getirerek hem hasbihal ediyoruz hem de üyelerimiz arasında iş geliştirme çalışmaları yapıyoruz. İzmir’in dışarıdan görünen hantal yapısının MÜSİAD’lı işadamlarının enerjisi ile canlanacaktır. MÜSİAD İzmir olarak Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde üyelerine dokunan ve karşılıklı ticari ortaklıklarımızın olduğu bir noktaya gelmek bizi mutlu ediyor. Bu kaynaşmamızı en son yaptığımız yeni açılacak olan Derece Özel okulumuzda örnek bir şekilde gösterdik. Ayrıca İnşaat ve Enerji Sektörleri ile ilgili proje çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalar sık sık toplantılarımız ve istişarelerimiz ile hayat buluyor. Aslında burada MÜSİAD’ın ticari birlikteliğinden öte kardeşlik hukukuyla hareket ettiği söylenebilir" ifadelerini kullandı.
Toplantıya katılan üyeler de, tek tek söz alarak şirketi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.