Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Nisan ayı dost meclisi toplantısı gerçekleştirildi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Nisan ayı dost meclisi toplantısı, MÜSİAD İzmir Şubesi İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Şekerci’nin ev sahipliğinde, Manavkuyu’daki Naturla Restaurant’ta yapıldı.“Kutlu Doğum Haftası” temalı sohbete, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu ve Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse, Araştırmacı Eflatun Saygılı, MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu ve birçok üye katıldı. Toplantıda, MÜSİAD’lı iş adamlarının potansiyellerinin her geçen gün büyüdüğünü ve güçlendiğini, bunun sonuncunda istihdama dayalı projeler içinde ticari hayatta yer aldığını vurgulayan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü,"Bugün burada hem Kutlu Doğum Haftası ile ilgili dost meclisi sohbetimizi hem de üyemizin mekânın açılışını gerçekleştiriyoruz. İzmir’de MÜSİAD’lı işadamları olarak şehrin ticaretine canlılık getiriyoruz ve şehre istihdam sağlıyoruz. İzmir genelinde üyelerimizin yatırımları giderek büyümekte ve sağlam yürüyüşümüz devam etmektedir. Bir hafta içinde MÜSİAD’lı üyelerimiz tarafından açılan ve ticari hayata geçirilen ikinci açılışımızdayız. Geçen hafta üyemiz Abdullah Kaya’nın “Forma Stüdyo ve Matbaa” adlı mekânını açtık. Bu hafta da yıllarca İnşaat sektöründe başarılı ve kaliteli işler yapan Hakan Şekerci kardeşimizin “Naturla” isimli Restaurant açılışında bulunmaktayız. İzmirliler için eşsiz bir lezzet ağı sunan bu mekânın muhteşem lezzetleri ve Ege mutfağının doğal ürünlerden yapılan yemekleri İzmirlilerden tam not alır diye düşünüyorum. Yeni açılan bu mekânın hayırlara vesile olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum" diye konuştu.
Mekan açılışının hayırlı olmasını dileyen İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu ise, şu ifadelere yer verdi:
"İnsanın en başta gelen vazifelerinden biri helal dairede yaşamak, helal kazanmak ve helal yolda harcamaktır. Helal kazanç yollarından biri de ticarettir. Hakan Bey’in açtığı bu mekânında da helal kazançlarının bol ve hayırlara vesile olmasını diliyorum."
Çok sayıda İzmirli iş adamının katıldığı yemekli toplantı, İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Muslu, Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse ve Araştırmacı Eflatun Saygılı’nın sunumuyla gerçekleştirilen “Kutlu Doğum Haftası” temalı sohbet programı ile devam etti.