30 Mart 2014 yerel seçimlerinin birinci yıl dönümünde, Seferihisar Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sürpriz bir kutlama hazırladı.
Seferihisar Belediyesi çalışanları, yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bir kutlama programı hazırladı. Sürpriz kutlamada, bu sabah sunumlar için kullanılan akıllı tahtaya aktarılan seçim konuşmalarıyla birlikte, odaya ellerinde pastayla giren belediye çalışanları, seçimlerin birinci yıl dönümü ve Soyer’in altıncı yılını kutladı. Belediye personeline, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, başkan yardımcıları Gürhan Özata, Nilgün Durmazer ve Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer de eşlik etti.
Sürpriz kutlamanın ardından duygulanan Başkan Soyer, "İnanın boğazım düğümlendi. 6 yıl ne çabuk geçmiş. Her şey dün gibi çalışmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Bu sürede aramıza yeni katılan personellerimiz oldu, emekliye ayrılan arkadaşlarımız oldu. Hep birlikte Seferihisar’ı daha iyi yerlere getirmek için çok çalışıyoruz. İyi ki buradayım, iyi ki Seferihisar’ın belediye başkanıyım, iyi ki sizler gibi arkadaşlarımla mesai yapıyorum” dedi.
Pasta kesiminin ardından, Başkan Tunç Soyer, tüm personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.