İzmir Seferihisar ilçesi, dört gün boyunca futbolda ayrı bir heyecan yaşayarak, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen takımların şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapacak.
Seferihisar ilçesinde, 2. Teos Master Futbol Turnuvası Seferihisar İzzet Gül Stadyumunda başladı. Seferihisar Master Futbol Derneği öncülüğünde, Seferihisar Belediyesi, Menderes Belediyesi, Teos Marina, Kechesse, Euphoria Otel sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada, Seferihisar Masterlar, Kıbrıs Batmazoğlu Masterlar, Afyon Zafer Masterlar, Antalya Manavgat Masterlar, Foça Masterlar, Alaybey Masterlar, Agamemnon Masterlar, Balçova Masterlar takımları olmak üzere 8 takım mücadele ediyor.
Seferihisar Masterlar Derneği Başkanı Evrim Ataman’ın yaptığı açıklamada, "2. Teos Masterlar Turnuvası’nı yapıyoruz. Seferihisar Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in desteği ve Federasyon Başkanımız Recep Çolak sayesinde İzmir bölgesi masterlar camiasında en eski lig ve en çok takımlı bir bölge olduğunun altını çizmek istiyorum. Bütün dünyada 40 yaş üstü takım olarak bilinen masterlar futbolu 35’er dakikadan 70 dakika oynanan bir oyun. Futbolu bırakan insanların spordan uzak kalmamaları için kurulmuş olan bir masterlar ligi. Ama popüler hale daha yeni yeni geliyor; dünyanın her tarafında Brezilya’da, Romanya’da, Bulgaristan’da ve Kıbrıs’ta ligler kuruluyor turnuvalar yapılıyor" dedi.
Öte yandan, Afyon Zafer Masterlar ve Foça Masterlar maçı ile başlayan turnuvanın ilk günü iki ekibin karşılıklı golleri ile 1-1 berabere sonuçlandı. Dört gün sürecek turnuvanın final maçı, 26 Nisan 2015 Saat 11.00’ Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda oynanacak.