Havaların ısınması ve asfalt sezonunun başlaması ile birlikte bir plan dahilinde kolları sıvayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
Köyler ve şehir merkezi olmak üzere ikiye ayrılan ekipler, çalışmalarını mesai kavramı gözetmeksizin sürüdürüyor. Şehir merkezinde 38 cadde ve 28 sokakta yapılacak olan asfaltlama çalışması sonrası ilçe merkezinde yol sorunu kalmayacak. Altyapı çalışmalarının yoğun olduğu bölgelerden başlayan ekipler Rafet Saygılı Caddesi, Gökçen Efe Caddesi, Köşk Caddesi, İstasyon Caddesi Bekleme mevkii arası büyük ölçüde çalışmalarını tamamladı. Burada çalışmaların tam olarak bitmesinin ardından ekipler Adnan Menderes Bulvarı,Celal Bayar Bulvarı, Selahattin Çakır Bulvarı, Fahrettin Altay Caddesi, ve Millet Caddesi ile devam edecek.
DOĞU KÖYLERİ TAMAMLANDI
Şehir merkezinde devam eden çalışmaların yanı sıra diğer ekipler ise köylerde çalışmalara devam ediyor. Üretim yollarını da asfaltlayan ekipler, Işıklar ve Ayaklıkırı köylerinde çalışmalarını tamamladı.
YENİ YAŞAM ALANLARI DA ASFALTLANIYOR
Diğer yandan ise ekipler, ilçe merkezinde yeni oluşturulan yaşam alanlarında sathi kaplama asfalt çalışmalarına başlayacak. Yaz sonuna kadar devam edecek olan asfaltlama çalışmaları sonrası ilçede asfaltlanmayan yol kalmayacak.