Şanlıurfa’daki vatandaşların en fazla rağbet gösterdiği Karaköprü İlçesindeki mesire alanı etap etap büyümeye devam ediyor.
Karaköprü Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mesire alanının 3. etap çalışmaları devam ederken ilçe nüfusu kadar ağaçlandırma kampanyası sürüyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, eşi Sema Çiftçi, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 3. etap mesire alanında çalışmaları inceleyerek alanda ağaç dikti.
Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alanı olma özeliğini taşıyan mesire alanının 3. etabında devam eden çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Karaköprü Belediyemiz tarafından 3 yıldır etaplar halinde yapılan mesire alanındayız. Toplam 170 dönümü kapsıyor. 3. etap mesire alanımızda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu alan 70 bin m2’lik bir yere sahip olmaktadır. Bugün AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gelerek ağaçlandırma çalışması yaptık. Yaklaşık 15-20 gün civarında biteceğini planlıyoruz” dedi.