AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, Şanlıurfa’nın hemen her yöresinde cadde ve sokaklardan gelip geçen yaya ve araç içindekilere gazete ve kitap dağıttılar. Kadınlar, AK Parti Hükümetince 7 Haziran Seçimleri sonrasında yapılması planlanan yatırım ve projelerin yer aldığı kitapçıklar, AK adaylarla ilgili broşürler ve eski Türkiye’de meydana gelmiş olan olumsuzlukların, koalisyon hükümetlerinin Türkiye’yi ne hale getirdiğinin basına aksettiği haberlerin yer aldığı gazeteleri dağıttılar.
Ellerindeki kitapçık ve gazeteleri yoldan gelip geçenlere, hareket halindeki araçların kırmızı ışıkta durmalarını fırsat bilerek araçtakilere bile veren AK Kadınlar, hemen herkesten kitapçık ve gazeteleri okumaları için kısa bir zamanlarını ayırmalarını ve okuduktan sonra da çok iyi düşünüp ona göre karar vermelerini istedi.
Hemen herkesten 7 Haziran seçimlerinde ellerini vicdanlarına koyarak, ülkemizin, milletimizin ve çocuklarımızın geleceğini düşünerek oylarını AK Parti lehine kullanmaları isteyen AK Kadınlara, bazı vatandaşlar da, “Yaşasın AK Parti. Biz AK Partiyi seviyoruz ve oyumuzu da AK Partiye vereceğiz” diyerek cevap verdi.