Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, hafta sonu çalışmaları kapsamında Süleymaniye, Pasabağı ve Bahçelievler mahallelerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerine yapılan hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Demirkol, çalışmaların hizmet süresi boyunca aralıksız devam edeceği vurgusunu yaptı.
Başkan Fevzi Demirkol, mahalle ziyaretleri programı kapsamında ilk olarak Süleymaniye’ye gitti. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, esnafı ve mahalle sakinlerini dinledi. Yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Demirkol, istek, öneri ve şikâyetlerinin çözüme kavuşması için birim müdürlerine talimat verdi. Başkan Demirkol, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklara da hediyeler dağıttı. Süleymaniye Mahallesi’nde çat kapı ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden İlçe Başkanı Canpolat, "Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte Süleymaniye Mahallesi’nde gezi tertipledik. Esnafımızı gezdik. Çat kapı ziyaretlerde bulunduk. Projelerimizle ilgili argümanları, dergileri dağıttık" diye konuştu. Süleymaniye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde gördüklerini belirten Başkan Fevzi Demirkol ise hizmetleri değerlendirme fırsatı bulduklarını söyledi. Demirkol, şunları kaydetti:
"İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyelerimiz ile tüm Süleymaniye Mahallesi’ni gezdik, dolaştık, yerinde inceledik. Hem seçim çalışmaları konusunda halkımızdan destek istedik hem de belediye çalışmalarımızın, geçmişte yaptıklarımızı mahallinde incelenmesi imkanı bulduk. Gelecekle ilgili yapacaklarımızı düşündük. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız bizlere eşlik etti. Onlar bayanlarla evlerde görüştüler. Hem belediye, hem de parti noktasında bizden beklenen talepleri ve bu taleplerin hangi ölçüde yerine getirildiğini halkımızla değerlendirme imkanı buldular. Bundan sonrasında da çalışmalarımız devam edecek. 7 Haziran için halkımızdan destek istedik. 7 Haziran’da inşallah en güçlü şekilde AK Parti’nin iktidara geleceğini ve AK Parti’nin iktidara gelmesiyle de istikrarın yönetimde devamlılığını, tüm Türkiye’de, tüm dünyada olumlu yansımalarını göreceğiz."
PAŞABAĞI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE GÖRÜLDÜ
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, beraberindekiler ile birlikte daha sonra Pasabağı Mahallesi’ne geçti. Burada Mahalle Muhtarı Mahmut Boztepe ile görüşen Başkan Demirkol, mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan Başkan Demirkol, yapılan hizmetleri de vatandaşlara anlatarak, mahallede yapımı devam eden Abdurrahman İbni Avf Camii’nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşa çalışmalarının hangi aşamada olduğu konusunda bilgiler alan Başkan Demirkol’a, cami inşaatına verdiği katkılardan dolayı Muhtar Boztepe ve cami İmam Hatibi İzzet Çakır teşekkür etti. İlçe Başkanı Mehmet Canpolat da, Başkan Fevzi Demirkol’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve diğer arkadaşlarımız ile birlikte Paşabağı Mahallesi’nde incelemelerde bulunduk. Mahalle muhtarımızı ziyaret ettik. Şahit olduk ki, Belediye Başkanımız Pasabağı Mahallesi ile yakından ilgileniyor. Mahalledeki caminin yapımına katkıda bulunmuş. Başkanımıza katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. İbadethanelere ’çorbada tuzumuz olsun’ misali gerekli yardımlarda bulunduklarını ifade eden Başkan Demirkol," Paşabağı Mahallemizde gerekli incelemelerde bulunduk. Pasabağı Mahallesi’nde inşaa edilmekte olan Abdurrahman İbni Avf hazretlerinin ismini taşıyan bu camiye geçmişte katkılarımız olmuştu. İnşaatın bütün aşamalarını inşallah birlikte takip edeceğiz. Gerektiği zamanda tüm halkımızın da yardımıyla biz Haliliye Belediyesi olarakta tüm mekanlarda olan ibadethanelere olduğu gibi Paşabağı Mahallemizdeki bu ibadethaneye de çorbada tuzumuz olsun misali katkımız olmuştur. Bundan sonrasında da olmaya devam edecektir" diye konuştu.
"GEZİ VE ÇALIŞMALARIMIZ 7 HAZİRAN’DAN SONRADA SÜRECEK"
Başkan Fevzi Demirkol, mahallelerde yaptığı incelemelerin ve yapılan hizmetlerin 7 Haziran sonrasında da süreceğini söyledi. Yapılan çalışmaların üzerine ilaveler yapılarak hizmetlerin süreceğini anlatan Başkan Demirkol, şöyle konuştu: "Pasabağı Mahallemizin pazar yeriyle ilgili talepleri vardı. O konuda da mahallinde ziyaret ettik. İnşallah Paşabağı Mahallesi’nde Haziran sonu gibi bir pazar kurulacaktır. Mahallemize şimdiden müjdeliyoruz. Ayrıca, parklarımızı da inceleme imkanı bulduk. Parklarımızda yapılmış olan çalışmaları sayın muhtarımız ve mahalle halkı taktirle karşılıyor. Ayrıca bizim üzerine ilave edeceğimiz hizmetleri de bu yeşil alanlarda yapmaya devam edeceğiz. 7 Haziran sonrasında da bu tip çalışmalarımız ve gezilerimiz devam edecektir."
DEMİRKOL, FAKIBABA İLE ENSAFI ZİYARET ETTİ
Başkan Fevzi Demirkol, son olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda esnafa bilgiler veren Başkan Demirkol, hizmetlerden dolayı halkın taktirini topladı. Başkan Demirkol ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’ni gezdiklerini belirten Fakıbaba, "Başkanıma ve ilçe başkanıma yürekten teşekkür ediyorum. Beraber Bahçelievler esnafını gezdik. Gerçekten esnafın büyük bir ilgisi var. Ben onlara teşekkür ediyorum" dedi. Esnafın belediyenin çalışmalarıyla ilgili beğenisinin yüksek olduğunu söyleyen Başkan Demirkol ise, "Bahçelievler Mahallesi’nde, Milletvekili adayımız ve bu memlekete 10 yıl Belediye Başkanlığı yapmış olan Sayın Eşref Fakıbaba, ilçe başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın partimize ilgisi ve belediyemizin çalışmalarıyla ilgili beğenisi yüksek oldu. 7 Haziran için destek istedik. 7 Haziran sonrasında da çalışmalarımızın aynı hızla devam edeceğini söyledik" dedi.