Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün ismi, Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak değişecek. Alınacak karar ile birlikte Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü bundan böyle Ceylanpınar Belediyesi tarafından desteklenmiş olacak.
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan basketbol maçından sonra konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nün isminin Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak değiştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacak" dedi.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede engellilerin daha aktif spor yapabilmeleri için belediye olarak gereken desteği vereceklerini ifade ederek, "Spor kulübümüzü yeniden canlandırıp ilçemizde sportif aktiviteleri daha aktif hale getirebilmek için bu işe sıcak bakıyorum. Spor birleştirici ve kaynaştırıcı bir aktivitedir. Yaşam boyu insanları yapması gereken aktivitelerden biridir. Özellikle bölgemizde spora ihtiyacımız olduğu için Engelliler Spor Kulübümüzü canlandıralım dedik. Biz de kulübümüze belediye olarak maddi ve manevi olarak destek olmak istedik ve bu anlamda Kulübümüzün isminin Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak değiştirilmesi için çalışmalar başlatacağız. Buradan esnaflarımıza ve ilçemizin ileri gelenlerine sesleniyorum. Gelin Ceylanpınar’ı hep birlikte layık olduğu en güzel yere getirelim. Hep birlikte Ceylanpınar’ın geleceğine ve gençliğine sahip çıkmamız gerekir. Çok güzel bir ekip oluşturduk ve bu ekiple ilçemize güzel şeyler yapmaya çalışalım ve ilçemizi hak ettiği en güzel yere getirelim" dedi.
Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Taş ise, ‘’Sayın başkanımızın bize sunacağı destek konusunda sezon bitiminin ardından 2016-2017 sezonu için yönetim kurulu ve takım arkadaşlarımızla alacağımız ortak karar sonucunda şekillenecektir" dedi.