Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde birçok noktada devam eden çalışmaları denetledi. Çalışmaların hızlandırılması için talimatlar verdi.
Başkan Çiftçi, günün erken saatlerinde İlçe merkezindeki Esentepe, Karşıyaka, Merkez, Atakent ve Narlıkuyu mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ve teknik elemanlardan bilgi alan Başkan Çiftçi, herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için hizmetlerin standart ölçülere uygun yapılmasını söyledi. Başkan Çiftçi, sokak içerisinde devam eden çalışmalar sırasında kendisine teşekkür eden vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
"AMACIMIZ HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ GETİRMEKTİR”
Denetleme sonrası açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Karaköprü Belediyemiz birçok mahallede üst yapı çalışmalarına başlamış durumdalar. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler son sürat bir şekilde Karaköprü’ye hizmet veriyorlar. Bugünde ekipleri yerinde kontrol ettik. Gerek Esentepe, gerek Karşıyaka, Merkez, Atakent ve Narlıkuyu mahallelerimizde arkadaşlarımız çok yoğun bir şeklide çalışma içerisindeler. Karaköprü Belediyesi tüm saha ekibiyle tamamıyla alandalar. Yeni bir çalışma sezonunu, halkımıza en iyi hizmeti getirme noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.
Karaköprü Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, "Biz yıllardır köyümüzde kilitli parke hiç görmedik, kırsal mahalleler Belediyelere bağlandıktan sonra bizim köyümüz Karaköprü’ye bağlandıktan sonra ilk defa kilitli parke ile tanıştık Allaha şükürler olsun Başkan Çiftçi’nin sayesinde bugünlere geldik teşekkür ediyoruz" dedi.