Şanlıurfa’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından ‘Dost Meclisi Platformu’ 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi siyasi partilerin adaylarını ağırladı.
Şanlıurfa’nın sorunlarını, yatırımlarını ve halkın taleplerini yaptığı istişare toplantıları ile gündeme taşıyan Şanlıurfa dost meclisi, Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi siyasi partilerin milletvekilleri adaylarına ev sahipliği yaptı. Dost Meclisi, farklı günlerde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nurettin Nebati, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Hasan Oğul ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz’u ağırladı. Şanlıurfa’nın sorunlarını, yatırımlarını ve halkın taleplerini istişare toplantıları ile gündeme taşıyan Şanlıurfa Dost Meclisi Platformu Başkanı İbrahim Toru, görüş ve parti ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede olduklarını söyledi. Toru, şunları kaydetti:
”Bizler birbirimizi uzaktan eleştirmektense Dost Meclisi’ne gelip olumlu-olumsuz fikirleri beyan edip herkesi sabırla dinleyip gündemdeki konularla ilgili söz alması bizim için önemli. Bizler benlik politikası değil, bizlik politikası hüküm güden bir sivil toplum kuruluşuyuz. Kentimize önemli proje üretme noktasında katkı sağlamak temel hedefimiz. Bütün siyasi partilere seçimlerde başarılar diliyoruz.”