Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında düzenlenen ortopedik ve bedensel engelli askerlerin yemin törenine katıldı.
10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikle Şanlıurfa’daki 30 bedensel engelli vatandaşa bir günlük temsili askerlik yapma imkanı sağlandı. Bir günlük temsili görevlerini tamamlayan engelli vatandaşlar düzenlenen yemin töreninde ettikleri yeminle vatani görevlerini tamamladılar. Yeminin ardından Vali Küçük ve törene katılan diğer davetliler tarafından Mehmetçiklere terhis belgeleri ve hediyeleri verildi. Terhis belgelerini alan Mehmetçikler sevinçlerini aileleriyle paylaşırken, aileler de etkinliği düzenleyerek çocuklarını sevindiren yetkililere teşekkür ettiler. Düzenlenen törenin sonunda davetliler ve asker aileleri yemin eden askerlerle topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Törene Vali İzzettin Küçük’e eşi Ayşe Küçük’le birlikte; Garnizon Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve engelli vatandaşların aileleri katıldı.