Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Topdağı Mahallesinde bulunan ve Halk arasında "Camiyi Gavura" denilen yeri temizledi.
Daha önce pislik içerisinde bulunan Camiyi Gavura Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin temizlenmesi sonucu güzel bir görüntüye kavuştu. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızdan gelen ihbar üzerine temizlik operasyonu düzenledik. Yapılan temizlik operasyonunda, çöplerden toplanan hurda ve geri dönüşüm malzemeleri nedeniyle çöplüğe dönüşmüş olan Camiyi Gavura denilen yer ve çevresi temizlendi. Olay yerine gelen Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan ekipler, söz konusu adresin adeta bir çöp yığını haline geldiğini tespit etti. Bunun üzerine pis kokulara neden olan bu alan buradan alınarak temizlenirken, buradan yaklaşık olarak bir kamyon dolusu çöp çıktı.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün, İlçemizin muhtelif yerlerinde bu ve buna benzer çalışmaları tüm hızıyla devam edecektir. Bu konularla ilgili vatandaşlarımızdan talebimiz, bizlere muhakkak ulaşmalarıdır. Bilgi verildiği takdirde bizler de vatandaşlarımızın daha temiz ve daha güvenli bir ortamda yaşam sunabilmeleri için gerekli çalışmaları anında başlatıyoruz."
Camiyi Gavura yanında oturan ve kötü kokudan camları açamadıklarını söyleyen vatandaşlar ise atıkların kötü kokuya neden olduğunu belirterek, Eyyübiye Belediyesi’ne, şikayete konu yere anında müdahalede bulundukları için teşekkür ettiler.