Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Ahmet Hamdi Akseki İlkokulunda yapılan Okuma Bayramı Şenliklerine katılarak okur-yazarlık belgesi alan kursiyerlere çeşitli hediyeler verdi.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha önce bataklık ve kullanılmaz halde bulunan Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu’nun bahçesinde gerekli düzenlemeler yapılarak okul bahçesi mini bir amfi tiyatro sahnesi haline getirilip kullanımına sunuldu.
Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu Bahçesinde düzenlenen Okuma Bayramı Şenliklerine, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Vekili Mehmet İlhami Günbeği, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Aksoy, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun’un yanı sıra diğer kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda okuma- yazma öğrenmenin amaç değil, hayatı öğrenmek için bir araç olduğu ve bu aracı en iyi şekilde kullanmanın başarının anahtarı olduğu vurgulandı. Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu öğrencilerin yapmış oldukları gösterilerle zenginleştirilen etkinliklerin ardından, öğrenci velilerine okur-yazar olarak hayata atılmalarının bir simgesi olan başarı belgeleri verildi.
Program daha sonra Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları çeşitli tiyatro ve gösterilerle son buldu.